Tervetuloa virtuaaliseen Vaara-Suomeen!

Auton moottori hurisee kilpaa radiosta tulevan musiikin kanssa, kun käännyt moottoritieltä pois. "Taas sitä Ariana Grandea", kiroat mielessäsi ja yrität löytää oikean napin samalla kun pyrit pitäytymään tiellä. Moottoritien hulina jää taakse ja edestä avautuvat vuorotellen vehreät pellot, syvän siniset järvet ja tiheät metsiköt. Puhelimesi Google Maps sanoo ärsyttävän robottimaisella äänellä, että sinun täytyisi kääntyä seuraavasta käännöksestä oikealle. Hetken radiota väännettyäsi luovutat ja huomaat, että olet ajanut risteyksestä ohi. Ikkunoista avautuvat maisemat muuttuvat aukeiksi niityiksi, jotka ovat aidattu laitumiksi. Tien varressa seisoo kyltti, jossa lukee "Lehmusvaara". Edessäsi avautuu vanhanaikainen kartano, jonka vieressä molemmilla puolilla on kaksi suurta navetan näköistä rakennusta. Ajattelet, että voisit ehkä nopeasti tehdä käännöksen kartanon pihassa ja ajaa tiehesi, mutta autollesi juoksee haukkuen hellyyttävä kultainennoutaja. Koiran perässä astelee ruskeatukkainen nuori nainen, joka tulee kyselemään, mitä olet tullut täältä etsimään...

Hei sinä!

Lämpimästi tervetuloa kauniiden järvien ympäröimään Lehmusvaaraan. Täällä vesi on aina 20 asteista ja laitumet vehreitä. Lehmusvaara on vuonna 2011 perustettu virtuaalitalli. Sen päätoiminta on kasvattaa laadukkaita suomenhevosia, jotka kulkevat kasvattajanimellä Lehmusvaaran. Vuonna 2018 uudistettu Lehmusvaara on palannut miltei vuosikymmenen jälkeen suomenhevosten kasvatuksen pariin.

Käy peremmälle tutustumaan hevosiimme, toimintaamme ja ehkäpä päädy hankkimaan lehmusvaaralainen omaan talliisi. Alapuolella on hyödyllisiä pikalinkkejä niin virtuaalihevosharrastukseen kuin suomenhevosten kasvatukseen liittyen. Kannattaa antaa myös ääni Lehmusvaaralle VRL:n virtuaalitallilistauksessa. Laita sähköpostia asiasta kuin asiasta, Lehmusvaara on aina avoin! Minut, Rynnin, tavoittaa myös Keskusta-foorumilla tai vaikkapa VRL:ssä.

Päivityksiä

24.5.2019

Lämmintä kevättä kaikille, sekä onnea kaikille koulusta valmistuville! Kevään kiireet ovat takana ja on aika siirtyä takaisin virtuaalihevosten pariin. Aloitan hiljalleen muistelemalla mitä olinkaan tauolle jäädessäni tehnyt. Olen innoissani saadessani koulusta valmistumisen jälkeisen vapauden. Kesätyöt, virtuaalihevoset ja lääkikseen valmistautuminen kutsuu jälleen!

1.1.2019

Hyvää uutta vuotta kaikille! Kulunut vuosi on ollut minun osaltani mahtava. Olen päässyt takaisin yhden lapsuuden harrastukseni pariin ja nämä kuluneet pari kuukautta ovat olleet todella nostalgisia. Lehmusvaara jatkaa samalla, nopeammalla ja tavoitteellisemmalla linjalla kevään pääsykokeiden jälkeen. Kevät on minulle hyvin kiireistä juuri näiden em. pääsykokeiden takia, mikä näkyy pienemmällä panoksella pikseliponeilussa.

Pikalinkkejä: Muita suomenhevoskasvattajia: Ylläpito:

Ulkoasu © M Layouts | Muokkaus © Rynn | VIRTUAALITALLI | SIM GAME STABLE